Uutiset

Uutiset ja ilmoitukset

Seuraa IISY:n sisäilmauutisia ja pysy ajantasalla.

HUS MEILAHTI

Freesi-Sisäilmapalvelun lahjoitus HUS Meilahden toimenpidesiipeen

huhti 12, 2019

Freesi-Sisäilmapalvelun lahjoitus HUS Meilahden toimenpidesiipeen Sisäilmanlaadun asiantuntijayritys IISY on lahjoittanut Freesi-sisäilmapalvelun HUS Meilahden Sairaalan toimenpidesiipeen. Palvelun avulla kerätään tietoa rakennuksen … Jatka lukemista “Freesi-Sisäilmapalvelun lahjoitus HUS Meilahden toimenpidesiipeen”

Antti Alaluusua

Antti Alaluusua tekoälyasiantuntijaksi

helmi 14, 2019

Antti Alaluusua aloitti IISY:n tekoälyasiantuntijana 1.2.2019. Antti on kokenut ammattilainen, joka on erikoistunut data-analytiikan, koneoppimisen ja tiedonlouhinnan palveluihin. Sisäilmatiedon analysointi … Jatka lukemista “Antti Alaluusua tekoälyasiantuntijaksi”

IISY ja EnerKey yhteistyöhön – säästämme ihmisiä ja ympäristöä

tammi 29, 2019

IISY ja EnerKey yhteistyöhön – säästämme ihmisiä ja ympäristöä 29.01.2019 Energianhallinnan markkinajohtaja EnerKey ja sisäilman laadun asiantuntijayritys IISY ovat aloittaneet … Jatka lukemista “IISY ja EnerKey yhteistyöhön – säästämme ihmisiä ja ympäristöä”

Lahjoita hyvä sisäilma – ehdota meille kohdetta

joulu 23, 2018

Annamme lahjaksi sisäilmapalvelun ehdottamaanne kohteeseen Tänä vuonna IISY Oy lahjoittaa Freesi-sisäilmapalvelun hyväntekeväisyyskohteeseen, joka valitaan yleisön ehdotuksien perusteella. Palvelun kesto määräytyy … Jatka lukemista “Lahjoita hyvä sisäilma – ehdota meille kohdetta”

IISY palkkaa lisää asiantuntijoita

joulu 19, 2018

IISY palkkaa lisää asiantuntijoita IISY palkkaa data-analyytikon ja rakennusautomaatioinsinöörin. Tule mukaan huipputiimiin ja saavuta urallasi jotain merkittävää! Lue lisää tehtävistä … Jatka lukemista “IISY palkkaa lisää asiantuntijoita”

Mittalaitepalvelu™ vahvistui uusilla antureilla

marras 17, 2018

Mittalaitepalvelu™ vahvistui uusilla antureilla IISY:n Mittalaitepalvelu™ lanseerasi uusia SigFox- ja Narrowband IoT-verkoissa toimivia langattomia ja paristokäyttöisiä antureita. Ne siirtävät tiedon … Jatka lukemista “Mittalaitepalvelu™ vahvistui uusilla antureilla”

EcoComfort_Banner

Kolmannen sukupolven sisäilma-anturit lanseerattu

syys 23, 2018

Kolmannen sukupolven sisäilma-anturit lanseerattu IISY lanseerasi syyskuussa kolmannen sukupolven sisäilma-anturit. Uudet Suomessa kehitetyt Freesi-EcoComfort anturit ovat langattomia, pienikokoisia ja erittäin … Jatka lukemista “Kolmannen sukupolven sisäilma-anturit lanseerattu”

Joel Hollfast Tekniseksi Palvelupäälliköksi

syys 7, 2018

Joel Hollfast aloitti IISY:llä Teknisen Palvelupäällikön roolissa 3.9.2018. Joel on koulutukseltaan Talotekniikan insinööri ja hän on työskennellyt alalla yli seitsemän … Jatka lukemista “Joel Hollfast Tekniseksi Palvelupäälliköksi”

Leif Wadenström Myyntiedustajaksi

elo 16, 2018

IISY:n myyntitiimi vahvistui, kun Leif Wadenström aloitti länsirannikon ja Ahvenanmaan myyntiedustajana 15.8.2018. Leif on toiminut samalla myyntialueella aiemmin Hilti (Suomi) … Jatka lukemista “Leif Wadenström Myyntiedustajaksi”

Profiilikuva

Uusi Tekninen Palvelupäällikkö

elo 15, 2018

IISY:n tekniseen asiakastiimiin on perustettu uusi Teknisen Palvelupäällikön tehtävä. Teknisen Palvelupäällikön tehtävänä on luoda IISY:n asiakkaille lisäarvoa tuottamalla Freesi LifeCycle … Jatka lukemista “Uusi Tekninen Palvelupäällikkö”

Kiinnostuitko? Onko

 

Jätä soittopyyntö, niin olemme sinuun tuota pikaa yhteydessä.

Käsittelemme antamasi tiedot EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti.