Uutiset

Uutiset ja ilmoitukset

Seuraa IISY:n sisäilmauutisia ja pysy ajantasalla.

Mittalaitepalvelu™ vahvistui uusilla antureilla

Kirjoittajalta Jan-Kristian Westerlund | marras 17, 2018 | 0 kommenttia

Mittalaitepalvelu™ vahvistui uusilla antureilla IISY:n Mittalaitepalvelu™ lanseerasi uusia SigFox- ja Narrowband IoT-verkoissa toimivia langattomia ja paristokäyttöisiä antureita. Ne siirtävät tiedon itsenäisesti CloudControl™-pilvipalveluun ja ne eivät tarvitse toimiakseen keskusyksikköä, kaapelointia tai verkkovirtaa. Rakenneanturin avulla voidaan työmaavaiheessa ennustaa ja varmistaa betonin kuivumista tehokkaammin ja samalla täyttää helpommin Kuivaketju10-ohjekortin vaatimukset valvonnasta ja dokumentoinnista. Paine-eroanturin avulla voidaan varmistaa rakennusten … Jatka lukemista “Mittalaitepalvelu™ vahvistui uusilla antureilla”

Lue lisää

Kolmannen sukupolven sisäilma-anturit lanseerattu

Kirjoittajalta Jan-Kristian Westerlund | syys 23, 2018 | 0 kommenttia

Kolmannen sukupolven sisäilma-anturit lanseerattu IISY lanseerasi syyskuussa kolmannen sukupolven sisäilma-anturit. Uudet Suomessa kehitetyt Freesi-EcoComfort anturit ovat langattomia, pienikokoisia ja erittäin tyylikkäitä. Antureilla voidaan mitata lämpötilaa, ilmankosteutta, ilmanpainetta, valoisuutta sekä sisäilmanlaatua. Anturi mittaa sisäilman VOC-pitoisuuksia ja muodostaa älykkään algoritmin avulla sisäilmanlaatuindeksin (IAQ). Anturi reagoi mm. seuraaviin ihmisistä ja rakennuksesta syntyviin VOC -kaasuihin: Etanoli, Hiilimonoksidi, Formaldehydi, Asetoni … Jatka lukemista “Kolmannen sukupolven sisäilma-anturit lanseerattu”

Lue lisää

Joel Hollfast Tekniseksi Palvelupäälliköksi

Kirjoittajalta Jan-Kristian Westerlund | syys 7, 2018 | 0 kommenttia

Joel Hollfast aloitti IISY:llä Teknisen Palvelupäällikön roolissa 3.9.2018. Joel on koulutukseltaan Talotekniikan insinööri ja hän on työskennellyt alalla yli seitsemän vuoden ajan. Joel siirtyi IISY:lle Palvelupäällikön tehtävästä Lassila & Tikanoja Oyj:ltä. Teknisen Palvelupäällikön tehtävänä on luoda IISY:n asiakkaille lisäarvoa tuottamalla Freesi LifeCycle Service -elinkaaripalvelua, jonka avulla asiakkaat saavat rakennus- ja taloteknisesti laadukasta konsultaatiota sisäilman kehittämiseksi. … Jatka lukemista “Joel Hollfast Tekniseksi Palvelupäälliköksi”

Lue lisää

Leif Wadenström Myyntiedustajaksi

Kirjoittajalta Jan-Kristian Westerlund | elo 16, 2018 | 0 kommenttia

IISY:n myyntitiimi vahvistui, kun Leif Wadenström aloitti länsirannikon ja Ahvenanmaan myyntiedustajana 15.8.2018. Leif on toiminut samalla myyntialueella aiemmin Hilti (Suomi) Oy:n teknisenä myyjänä sekä Puustelli Group Oy:n myyjänä. Leif palvelee ruotsiksi, suomeksi sekä englanniksi ja hänet tavoittaa puhelinnumerosta 040 66 86 426 ja sähköpostiosoitteesta leif.wadenstrom@iisy.fi. IISY Oy tuottaa Freesi-sisäilmapalvelua, jonka avulla koko kiinteistökannan sisäilmaolosuhteita voidaan … Jatka lukemista “Leif Wadenström Myyntiedustajaksi”

Lue lisää

Uusi Tekninen Palvelupäällikkö

Kirjoittajalta Jan-Kristian Westerlund | elo 15, 2018 | 0 kommenttia

IISY:n tekniseen asiakastiimiin on perustettu uusi Teknisen Palvelupäällikön tehtävä. Teknisen Palvelupäällikön tehtävänä on luoda IISY:n asiakkaille lisäarvoa tuottamalla Freesi LifeCycle Service -elinkaaripalvelua, jonka ansiosta asiakkaat saavat rakennus- ja taloteknisesti laadukasta konsultaatiota sisäilman kehittämiseksi. LifeCycle Service on osa Freesi-sisäilmapalvelun kokonaisuutta. Tehtävään valittu henkilö esitellään myöhemmin elokuussa ja hän aloittaa uudessa tehtävässä 3.9.2018 alkaen.

Lue lisää