Tule meille töihin ja saavuta jotain merkittävää!

Yrityksemme kasvaa ja kansainvälistyy nopeasti. Katso alta uramahdollisuudet!

adult-agreement-business-1089549

Myyntitehtäviin

Yritysasiakkaiden ostoprosessi on punainen lankasi ja autat asiakastasi etenemään siinä ammattimaisen myyntiprosessin avulla. Olet monipuolinen ihmistuntija ja hyvä kuuntelija, mutta osaat myös haastaa asiakkaasi näkemyksiä tarvittaessa.

Lue lisää täältä

blueprints-entrepreneur-hands-110469

Asiantuntijaksi

Tekninen osaaminen on keskeinen vahvuutesi ja sinulla on esimerkiksi rakennus- tai talotekniikan koulutus. Olet parhaimmillasi asiakaskohtaamisissa, joissa luot lisäarvoa suosittelemalla sisäilmaa parantavia toimenpiteitä.

Lue lisää täältä

ac1

Opiskelijalle

Olet matkalla tulevalle urallesi ja kaikki riippuu nyt kyvystäsi oppia akateemista tietoa, omaksua markkinoiden tarpeita sekä luoda lisäarvoa soveltamalla oppimaasi. Se ei ole helppoa, mutta olet motivoituneempi, ahkerampi ja päättäväisempi kuin muut.

Kun intohimot kohtaavat

Tiedätkö kuka sinä olet ja mitä haluat elämältäsi? Työ on tärkeä osa ihmisen identitettiä ja se voi myös olla yksi onnellisuuden lähde. Ei haittaa, jos et osaa vielä vastata tähän, mutta olisi hyödyllistä aloittaa asian pohtiminen.

Ehkäpä olet jo tunnistanut ammattillisia asioita, joihin sinä suhtaudut intohimoisesti? Katso onko niissä yhtäläisyyksiä meidän suurimpien intohimojen kanssa.

Yritysmyynti ja digitaalinen markkinointi
%
Taloautomaatio, rakennus- ja kiinteistötekniikka
%
Koneäly, tietoanalytiikka ja alustatalous
%

Tutustu johtoryhmään, joka ottaa IISYsti.

Samu Niska

Samu-Petteri Niska, toimitusjohtaja

Olen Lapista kotoisin oleva raksanörtti ja seison vahvasti jalat maassa. Työelämässä olen toiminut kansainvälisen liiketoiminnan ja projektijohdon parissa ja koulutukseltani olen rakennusinsinööri.

Rakennusinsinöörille sisäilmaongelmat ovat erittäin mielenkiintoinen kokonaisuus sillä ne ovat rakennuksen, taloautomaation ja käyttäjien laadullinen lopputuote.

Antti-Jaakko Alanko

Antti-Jaakko Alanko, teknologiajohtaja

Urheilutaustani ansioista olen erittäin periksiantamaton, voitontahtoinen ja sitoutunut yhteisiin tavoitteisiin. Olen parhaimmillani kun saan tehdä töitä hyvässä tiimissä. Kuvailisin itseäni ratkaisukeskeiseksi ja olen pienestä asti ollut kiinnostunut miten kaikki tekniikka toimii. Kiinteistöjen ylläpidon kanssa toimiminen sai minut innostumaan rakennusten sisäilmaongelmien ratkaisusta.

Jan-Kristian Westerlund

Jan-Kristian Westerlund, kaupallinen johtaja

Minulle on helppoa ja luontevaa taistella puhtaamman sisäilman puolesta! Työurani olen tehnyt rakennusalalla ammattimaisen yritysmyynnin ja monikanavaisen markkinoinnin johtamisessa.

Minulle on tärkeää, että asiakkaani ja tiimini menestyvät tavoitteissaan ja kehittyvät työssään. Se onkin myyntitulosten ohella tärkein mittari omalle menestymiselleni.

Sinut on palkattu! Se on näin IISYä.

Tiesitkö muuten, että IISY on lyhenne sanoista Infrastructure Information Systems?