KUMPPANIT

Tutustu luotettaviin yhteistyökumppaneihimme.

Yhteistyökumppanien suusta

Energianhallinnan markkinajohtaja EnerKey ja sisäilman laadun asiantuntijayritys IISY ovat aloittaneet yhteistyön, joka mahdollistaa ainutlaatuisella tavalla kiinteistön energiankulutusdatan yhdistämisen sisäilman laadun kanssa.

Energiapäällikkö ja Sisäilmakumppani -palvelut yhdessä älykkäiden tietojärjestelmien kanssa tuottavat työkalut sisäilmaolosuhteiden ja energianhallinnan johtamiseen. Ensimmäistä kertaa voidaan tehostaa koko kiinteistökannan energiankulutusta ja samalla parantaa rakennusten sisäilmaolosuhteita, kummastakaan tavoitteesta tinkimättä.

Yhteistyö mahdollistaa mittavat vuosittaiset säästöt energiankulutuksessa ja kiinteistöjen teknisessä ylläpidossa, edistää kestävän kehityksen tavoitteita, sekä varmistaa terveelliset, mukavat ja tuottavat sisäilmaolosuhteet rakennusten käyttäjille.

Tutustu lisää

Luotettava ja toimintavarma Fidelix-rakennusautomaatiojärjestelmä takaa kaikenlaisille ja -kokoisille rakennuksille pitkän elinkaaren. Palvelukonseptimme perustuu yhteen mahdollisimman tehokkaasti hallittavaan kokonaisuuteen.

Avoimiin rajapintoihin perustava järjestelmä muodostaa helposti hallittavan, yhteensopivan ja energiatehokkaan talotekniikkaratkaisun. Fidelixin luotettava ja kustannustehokas järjestelmäratkaisu on osoitus suomalaisen tuotekehityksen ja projektiosaamisen edistyksellisyydestä.

Tutustu lisää

A-Insinöörit on suomalainen rakennusalan suunnittelu- ja konsulttiyritys. Yhtiön palveluksessa on tätä nykyä yli 700 rakennuttamisen, rakennesuunnittelun sekä ympäristö- ja yhdyskuntarakentamisen asiantuntijaa yhdeksällä eri paikkakunnalla.

Asiantuntijoillamme on syvä ammatillinen osaaminen sisäilma-asioissa ja poikkitieteellinen lähestyminen, joten ratkaisemme sisäilmaan liittyvät kysymykset eri tieteenaloja hyödyntäen. Työmme lopputuloksena syntyy asiakkaamme käyttöön asiakirjoja, joilla hän voi edistää kiinteistönsä sisäilman laadun parantamista tai korjaamista oikeaoppisesti.

Tutustu lisää

Ouman on kiinteistönomistajan luottokumppani yli 30 vuoden kokemuksella. Asiakkaitamme ovat kotimaiset kiinteistönomistajat niin yksityisellä kuin kuntasektorilla.

Ouman-tuotteet ovat teknisesti turvallinen valinta. Järjestelmämme ovat skaalattavissa kiinteistönomistajan tarpeen mukaan. Ouman-tuotteita on käytetty suuressa osassa suomalaista kiinteistöjä, aina pienistä rivitalokiinteistöistä suuriin kerrostalokokonaisuuksiin.

Tutustu lisää

Riippumatta siitä, onko kyseessä sisäilmaongelman selvitys, kosteusvaurion laajuuden määrittäminen tai lähestyvä peruskorjaus, tarjoaa Kiwa Inspecta selkeät työkalut hankkeen käynnistämistä varten.

Sisäilmaongelmaisten rakennusten korjaaminen on haastavaa ja vaatii erityisosaamista ja aiheeseen perehtymistä myös valvojalta. Kiwa Inspecta tarjoaa korjaushankkeisiin normaalin valvonnan lisäksi myös erityistä asiantuntijapalvelua. Asianmukaisella korjaustöiden valvonnalla, laadunvarmistuksella ja dokumentoinnilla saadaan varmuutta korjaustöiden onnistumiselle sekä informoitua käyttäjiä ja tilaajia korjaustöiden etenemisestä.

Tutustu lisää

Kiinnostuitko? Onko

 

Jätä soittopyyntö, niin olemme sinuun tuota pikaa yhteydessä.

Käsittelemme antamasi tiedot EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti.