Vuosi 2022 on lähtenyt Freesillä vauhdikkaasti käyntiin tuotekehityksen puolella. Julkaisimme juuri Freesicloudin uuden, paljon toivotun ominaisuuden: ulkoilman lämpötilojen taltioinnin analyysityökaluun – ja paljon muuta on vielä luvassa!

Nyt ulkoilman lämpötila arvot taltioituvat Freesicloudin analyysityökaluun kätevästi graafisessa muodossa, ja pian ne otetaan huomioon myös olosuhteiden pysyvyyksien laskennassa. Näin pystymme luotettavasti todentamaan, toimiiko kiinteistö sille määritellyn sisäilmastoluokituksen mukaisesti.

Asiakaslähtöisyys avainasemassa tuotekehityksessä

Teemme jatkuvaa työtä tuotekehityksen parissa, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parhaat mahdolliset työkalut sisäilmajohtamiseen. Pyrimme aidosti kuuntelemaan asiakkaitamme ja ymmärtämään heidän tarpeitaan. Sen vuoksi teemmekin tuotekehityksessä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa aina ideoinnista toteutukseen asti.

Keräämme ympärivuotisesti toiveita tuotekehitykseen sekä asiakkailta, yhteistyökumppaneilta että henkilökunnalta. Kolme kertaa vuodessa käymme ideat läpi ja priorisoimme työn alle otettavat ominaisuudet. Merkittävän rooliin priorisoinnissa saa asiakkaiden eniten toivomat toiminnallisuudet.

Mitä meillä sitten on tällä hetkellä tuotekehityksessä työn alla? 
 • Uudistunut Feelis sisäilmaviestintä järjestelmä – Luvassa täysin uudistunut käyttäjäportaali, käyttäjäpalautteen analyysityökalu sekä infonäyttö näkymä. Täysin ennennäkemätön kokonaisuus kiinteistökantojen sisäilmaviestintään!
 • Valmiit PDF raportit – Valmiit tulostettavat kokonaisuudet olosuhteiden pysyvyyksien todentamiseen ja käyttäjäpalautteeen seurantaan. (Pian luvassa myös mm. ESG raportti.)

Älä siis epäile antaa meille palautetta palveluistamme – haluamme aidosti kuulla mielipiteesi ja tehdä parhaamme, jotta voimme tarjota juuri sinun tarpeisiisi sopivan palvelukokonaisuuden sisäilmajohtamiseen!Tai lue lisää ajankohtaisimmista aiheista:

 • Tuotekehitys Freesillä jatkuu kesälläkin

  Tuotekehitys Freesillä jatkuu kesälläkin – Uusia toiminnallisuuksia tulossa taas pian! Aurinko alkaa taas paistaa ja ilmat lämpenee. – Kesä on vihdoin täällä! Vaikka Freesilläkin lomaillaan ja nautitaan kesästä kukin vuorollaan, tuotekehitys jatkuu meillä myös kesäkuukausina. Haluamme tarjota asiakkaillemme markkinoiden parhaat työkalut sisäolosuhteiden seurantaan ja kehittämiseen, ja jatkamme väsymätöntä työtä sen puolesta myös kesällä. Mitä meillä sitten … Jatka lukemista ”Tuotekehitys Freesillä jatkuu kesälläkin”

  Lue lisää >


 • FEELIS™ käyttäjäviestintä uudistuu

  Uudistunut FEELIS™– Markkinoiden edistynein ratkaisu kiinteistöjen käyttäjäviestintään Huikeita uutisia! Julkaisemme toukokuun aikana täysin uudistuneen FEELIS™ käyttäjäviestintäjärjestelmän. FEELIS on palvelu kaksisuuntaiseen käyttäjäviestintään sekä käyttäjäpalautteen keräämiseen kiinteistöissä ja se mahdollistaa käyttäjätyytyväisyyden kehittämisen osana sisäilmajohtamista. Olemme harjoitelleet ja kehittäneet käyttäjätyytyväisyyden keräämistä ja sisäilmaviestintää viimeiset kaksi vuotta yhdessä asiakkaidemme kanssa. Olemme onnistuneet luomaan kokonaisuuden, joka palvelee kiinteistönomistajien sekä ylläpidon … Jatka lukemista ”FEELIS™ käyttäjäviestintä uudistuu”

  Lue lisää >


 • Freesille myönnetty Nuoret Innovatiiviset Yritykset -rahoitus!

  Tiedote 28.4.2022: Freesille myönnetty Nuoret Innovatiiviset Yritykset -rahoitus Yrityksellemme on myönnetty Nuoret Innovatiiviset Yritykset -rahoitus 22.3.2022. Tämä merkittävä virstanpylväs tulee vauhdittamaan kansainvälistä kasvuamme merkittävästi. Rahoituksen myöntäjä, Business Finland, on Suomen valtion omistama organisaatio, jonka tehtävänä on tuottaa Suomelle vaurautta ja hyvinvointia kiihdyttämällä yritysten kestävää kasvua. Rahoituksen saaminen kuvastaa Business Finlandin luottoa Freesin kasvu- ja kansainvälistymispotentiaaliin. … Jatka lukemista ”Freesille myönnetty Nuoret Innovatiiviset Yritykset -rahoitus!”

  Lue lisää >


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.