IISY etsii data-analyytikkoa ja teknistä palvelupäällikköä

IISY etsii data-analyytikkoa ja teknistä palvelupäällikköä

Porukka kasvaa ja pidot sen kun paranee. Nousujohteisen vuoden loppu on erinomainen aika siirtää katse siihen, millaisena näemme IISY:n ensi vuonna – ja me näemme uuden data-analyytikon ja teknisen palvelupäällikön työn touhussa.

DATA-ANALYYTIKKO

Tehtävänkuvana kehittää:

  • Freesi -sisäilmapalvelua ja sen työkaluja:
    Raportointipalvelua ja sisäilmavalvomon keinoälyä
  • Uusia dataan pohjautuvia tuotteita

Odotamme sinulta kokemusta tietokannoista ja pilvipalveluista, ja ohjelmointikielten (Python, R) sekä BI-työkalujen osaaminen katsotaan eduksi. Lisäksi tehtävänkuva vaatii ongelmanratkaisukykyä, ja kiinnostus matematiikkaan, tilastotieteeseen sekä koneoppimiseen auttaa tehtävässä.

 


TEKNINEN PALVELUPÄÄLLIKKÖ

Tehtävänkuva

  • Freesi -sisäilmapalvelun käyttöönotto asiakkaiden kanssa
  • Asiakkaan tekninen tukeminen ja asiakassuhteen syventäminen
  • Freesi -sisäilmapalvelun kehittäminen
  • Myynti-, markkinointi- ja teknisen materiaalin tuottaminen
  • Yhteistyökumppanuuksien kehittäminen

Odotamme sinulta asiakaslähtöistä otetta työhön ja tiimipelaajan ominaisuuksia sekä jatkuvaa halua kehittää itseäsi ja työympäristöäsi. Lisäksi ymmärrys rakennusten taloteknisestä toiminnasta auttaa pääsemään työhön helpommin kiinni. Myös ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

————–

Molemmat tulevat toimimaan täyspäiväisesti osana ketterää tiimiä, jolla on kaikki tekemisen avaimet omissa käsissään. Uusi, mutta vauhdilla kasvava konsepti mahdollistaa sen, että pääset kehittämään ratkaisuja ja näkemään nopeasti oman työsi jäljen – meillä ideasta tuotantoon on lyhyt matka.

Oletko vastavalmistunut tai jo työelämässä oleva matematiikan tai tekniikan ammattilainen? Tule mukaan kanssamme rakentamaan Suomen parasta työpaikkaa ja terveempiä rakennuksia!

Lähetä itsestäsi 8.12. mennessä esittely Whatsappissa Antti-Jaakko Alangolle, puh. 0406404667. Myös mahdollisten lisäkysymysten ilmetessä voitte ottaa yhteyttä häneen.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *